Back to All Events

To 28.2.2019 MiB reads: Aki Hintsa - Voittamisen Anatomia

Helmikuun MiB Reads - lukupiirin teoksena on ylistetty Aki Hintsa - Voittamisen anatomia, joka avaa hänen kokemuksiaan urheilulääkärinä huippu-urheilijoiden parissa. Tässä Oskari Saaren kirjoittamassa puolielämäkerrallisessa teoksessa pääset kurkistamaan mm. F1-urheilun taustoihin sekä Hintsan kokonaisvaltaiseen toimintamalliin, jota voivat omassa elämässään hyödyntää ihan tavallisetkin tallaajat. Matka kohti menestystä alkaa kysymyksellä: Kuka olet?

Tule rohkeasti mukaan lukupiiriin, jos teema kiinnostaa, ja vaikka kirja olisikin lukematta tai jäänyt kesken, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta!

Aika: To 28.2.2019 klo 17.30-19.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyytikutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse to 21.2. klo 10.00