Back to All Events

Ma 4.2. MiB mingle: Kuukausikahveilla aiheena kulttuurierot työelämässä

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa.

Tällä kertaa keskustelemme kulttuurierojen ymmärtämisestä työelämässä ja jaamme omakohtaisia kokemuksia työskentelystä ulkomaalaisena Suomessa ja suomalaisena ulkomailla. Minkälaisten stereotypioiden kohteena olemme olleet? Minkälaisiin stereotypioihin olemme sortuneet itse? Miten toimia kulttuurieroista kumpuavia ongelmia kohdatessamme? Millaisia hauskoja tai yllättäviä tilanteita olemme kohdanneet kulttuurien törmätessä?

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Tervetuloa minglen merkeissä jakamaan omia kokemuksiasi ja kuulemaan muiden ajatuksia aiheesta.

Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.