Back to All Events

Ti 5.2. MiB After Work: Usko itseesi - sinä pystyt siihen!

Olet saattanut jättää hakematta työpaikkaa, kun olet miettinyt, ettei sinusta kuitenkaan ole siihen. Entä oletko haaveillut esimerkiksi opiskeluista, mutta olet ajatellut, ettei se sinulta onnistu kuitenkaan?

Oletko ehkä itse itsesi suurin este menestymisen tiellä?

Tule kuuntelemaan, kun Nordean toimipaikan johtaja Riitta Patja puhuu siitä, kuinka usein omat ajatukset ovat suurin este tavoitella omia unelmiaan. Riitta itse menetti puolisonsa vuosia sitten ja loi uraa samalla, kun jäi yksin lastensa kanssa. Hän siis tietää mistä hyvin mistä puhuu.

Riitta on mukana myös mentoritoiminnassa ja ottaisi mielellään vastaan joukostamme uuden mentoroitavan.

Luvassa mukavaa ja rentoa jutustelua, joten tuothan mukanasi myös paljon kysymyksiä!

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Lapset:
Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.