Back to All Events

Ti 5.2.2019 After work: MutsFit

Tiesitkö, että hyvässä kunnossa olevat lantionpohjan lihakset lisäävät virtsanpidätyskykyä, vähentävät alaselkäkipuja, parantavat ryhtiä ja lisäävät seksuaalista nautintoa? Hyvä lihashallinta edistää raskaudesta ja synnytyksestä palautumista ja vaikuttaa mm. vatsalihasten erkauman tehokkaampaan palautumiseen.

Liisa Kinnunen ja Linda Nieminen ovat äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutteja, jotka toimivat perustamassaan MutsFit -tiimissä. MutsFit järjestää yksilöohjausta, pienryhmäohjauksia ja kursseja äideille niin livenä kuin netissä. Illan aikana pääset sukeltamaan lantionpohjan- sekä muiden syvien vatsalihasten saloihin ja osallistumaan ks. lihasten yhteistreeniin. Jos itseltäsi löytyy jumppamatto, voit ottaa sen mukaan. Matto ei ole kuitenkaan välttämätön.

Lisätietoa toiminnasta löydät sivuilta: www.mutsfit.fi

Tervetuloa mukaan! Myös lapset ovat tervetulleita!

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 29.1. klo 10.