Back to All Events

Ke 6.2.2019 MiB Afternoon Club: Älykästä markkinoinnin automaatiota: Smart marketing makes the customer feel smart

Tule kuuntelemaan ja oppimaan, mitä mahdollisuuksia markkinoinnin automaatio tarjoaa asiakaskokemuksen parantamiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Kun kohtaat asiakkaan oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja puhuttelet häntä oikealla tavalla, saat hänen olonsa vaivattomaksi ja mukavaksi ja hänen on helppo asioida kanssanne. Markkinoinnin automaation avulla jalostat prospekteista liidejä ja liideistä hyviä asiakkaita.

Mitä markkinoinnin automaatiolla tarkoitetaan, mitä mahdollisuuksia se tarjoaa, miten data tukee markkinointia, miten tarkka mittaaminen auttaa kehittämään markkinointia, minkälaista osaamista markkinoinnin automaatio vaatii? Mm. näihin kysymyksiin vastaa ID BBN:n Customer Lead Niina Sariola. Niinalla on 20 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista, 7 vuoden kokemus markkinoinnin automaatiosta ja 3 vuoden kokemus äitiydestä.

Paikka: Lounatuulet Yhteistötalo, Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 30.1. klo 10.00