Back to All Events

Ke 6.2.2019 MiB goes Kuulu

Tule kanssamme tutustumaan markkinointitoimisto Kuuluun.

“Kuulu Oy on digimarkkinointiin ja videotuotantoon erikoistunut markkinointitoimisto – digimarkkinoinnin one stop shop. Kuulun perusti Jonna Muurinen vuonna 2013, ja nyt meitä on jo yhteensä 25 Oulussa ja Helsingissä! Meillä Kuululla panostamme työhyvinvointiin ja siihen, että kaikki työntekijät saisivat työskennellä omien vahvuuksiensa parissa”, kertoo Kuulu Oy:n Account Manager Annika Vähänen, joka toimii myös vierailumme emäntänä.

Tervetuloa mielenkiintoiselle yritysvierailulle!

Aika: Ke 6.2.2019 klo 14.00–16.00
Paikka: Kuulu Oy, Vanhantullinkatu 4, 90100 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 30.1. klo 10.