Back to All Events

To 7.2.2019 MiB Goes Personalhuset: Työnhaun ajankohtaiset trendit

Tule kuuntelemaan ja oppimaan, millaiset asiat ovat työnhaussa parhaillaan ajankohtaisia. Vinkkejä työnhakuun ja CV:n laatimiseen tarjoaa Personalhusetin rekrytointikonsultti Katariina Kiviluoto. Paikalla myös Personalhusetin aluemyyntipäällikkö Suvi Ylikylä-Elers. Käydään yhdessä keskustelua työnhaun ajankohtaisista asioista ja mietitään, miten rekrytoija lukee työhakemuksia. Katariinalla on yli 10 vuoden kokemus HR-alalta ja monipuolinen kokemus rekrytoijan tehtävistä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Personalhuset tekee arjesta sujuvaa ja lunastaa lupaukset joka kerta.

Tilaisuuteen mahtuu 3 äitiä lapsineen ja 5 äitiä ilman lasta.

Paikka: Personalhuset, Postikatu 2, 20250 Turku. 10 parkkiruutua talon edessä, muut pihapaikat varattu.

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 31.1. klo 10.00


Earlier Event: February 7
To 7.2.2019 MiB Welcome Coffee