Back to All Events

11.3.2019 MiB Mingle: Maaliskuun kuukausikahvit

Tervetuloa aloittamaan viikko maaliskuun kuukausitreffeillä. Pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden äitien kanssa Turun uusimmassa lasten merkkivaatteisiin keskittyvässä second hand ja lifestyle- myymälässä Rakkaudella Mami ja Minä. Myymälässä on tarjolla yrittäjän toimesta kahvia ja pientä purtavaa. Lisäksi voit tutustua myymälän tarjontaan minglailun ohessa.

Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen. Vaunuja ja rattaita ei myymälään mahdu, mutta ne voi jättää ulkopuolelle myymälän ikkunan alle parkkiin. Myymälästä voit halutessasi lainata lukkoa ja / tai kantoreppua. Myymälässä lisäksi lapsille myös ihana leikkipaikka. Tervetuloa!

Paikka: Rakkaudella Mami ja Minä, Tuureporinkatu 17, 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Linkki Facebook- tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/331576714128086/