Back to All Events

MiB After work: Mistä työhyvinvointisi rakentuu?

Jokaisella meillä on käsitys hyvin sujuvasta työarjesta ja mielekkyyttä tuottavista asioista. Toisaalta tiedossa ovat myös ne tekijät, jotka verottavat jaksamista. Mitä asialle voisi tehdä? Miten voisin itse tunnistaa ja vahvistaa työhyvinvointiani? MiB Rovaniemi kutsuu kaikki asiasta kiinnostuneet jakamaan kokemuksia ja löytämään voimaa oman työhyvinvoinnin vahvistamiseen. Tilaisuuden vetäjänä toimivat työkseen työhyvinvointia konkreettisin ottein kehittävä Salla Kivelä sekä armollisesta itsensä johtamisesta pian väittelevä Krista Kohtakangas.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 4.3. klo 10. Mukaan mahtuu 5 yksin saapuvaa äitiä sekä 5 äitiä lapsineen.