Back to All Events

12.3.2019 MiB Jyväskylä & Keski-Suomen Ompeluseura: Palvelumuotoilua kehittäjille ja viestijöille

Paljon puhuttu palvelumuotoilu on erinomainen tapa kehittää uusia palveluita. Mutta mitä palvelumuotoilu oikeasti on ja miksi siitä puhutaan juuri nyt? Miten palvelumuotoilua käytännössä tehdään? Miten sitä voi soveltaa markkinointiviestinnän kehittämiseen?

Viestintätoimisto Kaiku Helsingin palvelumuotoilujohtaja Elina Piskonen on erikoistunut asiakasymmärryksen ja osallistavien menetelmien hyödyntämiseen kehittämistyössä sekä ammattilaisten sparraamiseen palvelumuotoilun saloihin. Tässä tilaisuudessa Elina perehdyttää osallistujat ensin palvelumuotoilun perusteisiin minkä jälkeen osallistujat pääsevät itse testaamaan muutamia palvelumuotoilun työkaluja. Tervetuloa innostumaan palvelumuotoilun mahdollisuuksista!

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tapahtuma poikkeuksellisesti vain äideille

Mukaan mahtuu 15 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 5.3. klo 10.