Back to All Events

Ti 12.3. MiB Goes (Sjk) Markkinointi- ja viestintätoimisto Propaganda: Lentävä strategiatyö

“Strategia on johdon työkalu, joka muotoillaan kerran vuodessa; kukaan ei siitä mitään ymmärrä ja se voidaan lopulta haudata pöytälaatikkoon?” Ehei. Markkinointi- ja viestintätoimisto Propagandassa strategiatyöhön on lähdetty erilaisella ajatuksella. Strategia on jatkuvasti elävä ja päivittyvä arjen apuväline.

Miten? Tule kuulemaan siitä tarkemmin Propagandaan. Strategiatyöstä ja sen eläväksi elämisestä hektisessä arjessa kertoo asiakkuus- ja kehitysjohtaja Elina Tiainen.

Mothers in Business (MiB) on verkosto urasuuntautuneille äideille, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Me tarjoamme mahdollisuuden työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistämme äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.

MiB Vaasa on järjestänyt Seinäjoella nyt 4 avointa tapaamista, joihin on osallistunut yli 40 äitiä ja melkein yhtä monta lasta. Yritysvierailu markkinointi- ja viestintätoimistoon on ensimmäinen MiB Goes-konseptin mukainen tilaisuus Seinäjoella.

Lähde mukaan kuulemaan millaista on lentävä strategiatyö mielenkiintoisessa luovan alan yrityksessä ja samalla tutustumaan MiBin toimintaan.

Paikka: Rytmikorjaamo, kokoustila Bäkkäri, 2.krs, Seinäjoki
Hinta: Maksuton jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse perjantaina 1.3.2019 klo 10. Ilmoittautuminen aukeaa muille kuin jäsenille 5.3. FB-tapahtumaan lisätään silloin ilmoittautumislinkki.