Back to All Events

Ti 12.3.2019 MiB After Work: Digitaalinen palvelumuotoilu & suunnittelu

Mitä tarkoittaa ihmislähtöinen suunnittelu? Mihin palvelumuotoilijoita tarvitaan digitaalisen liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehityksessä? Millaisia työnkuvia löytyy yrityksestä, joka on keskittynyt digitaalisen liiketoiminnan, palveluiden ja kokemusten suunnitteluun? Avaamme tätä kirjoa erilaisia ihmisiä ja osaamista, jota teknologiayrityksessä tällä hetkellä tarvitaan.

Ennen kaikkea laitamme kädet saveen ja kokeilemme yhtä palvelusuunnittelun metodeista: suunnittelupeliä. Tutustut suunnittelupeliin työkaluna ja pääset samalla pohtimaan työelämän vaatimuksia tulevaisuudessa.

Illan emäntänä on digitaalisten palveluiden konsultointiyritys Frantic, jossa kehitetään digitaalista liiketoimintaa ja asiakaskokemusta ihmislähtöisen suunnittelun ja modernin sovelluskehityksen avulla. Lähes puolet Franticin yli sadasta ammattilaisesta on naisia, johtoryhmässä naiset ovat hyvin edustettuina ja lähes neljäsosa teknisistä kehittäjistämme on naisia. Olemme tästä hyvin ylpeitä, sillä haluamme kannustaa ja rohkaista naisia teknologia-alalle.

Hyvä suunnittelu vaatii monimuotoisuutta ja erilaisia taustoja. Monitahoinen ajattelu, erilaiset osaamisalueet ja -taustat muodostavat innovatiivisen kulttuurimme perustan ja auttavat meitä luomaan parempia ratkaisuja asiakkaillemme.

Aika:
12.3.2019 klo 16-18
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin ja 10 äitiä lapsineen.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 5.3. klo 10.