Back to All Events

Ke 13.3. MiB Afterwork: Lean startup – Onnistu (tai epäonnistu) nopeasti! Ketterästi ideasta yritykseksi

Onko sinulla liikeidea tai useampi, joiden mahdollista menestystä olet pohtinut pitkään? Tule mukaan kuulemaan, miten se helposti testataan. Lean startup on menetelmä, jonka tarkoitus on mahdollistaa liike- tai tuoteidean nopea testaaminen sen kehityksen alkuvaiheessa. Tavoitteena on nopeuttaa tuotteen tai palvelun markkinoille tuomista onnistuneesti. Vaikkei oma yritys olisikaan haaveissasi, menetelmä auttaa menestymään myös muutoin työelämän nopeissa käänteissä!

Muovan West Coast Startup on vaasalaisen korkeakouluyhteisön yrityshautomo, josta vastaa business coach Jari Ratilainen. Jari tutustuttaa meidät lean startup -ajatteluun Muovan upeissa tiloissa Palosaarella. Menetelmästä tehdään myös elämänmakuinen, kun Platonic Partnership -peliyrityksen toimitusjohtaja Jussi Loukiainen kertoo meille oman tarinansa ketterästä toiminnasta. Platonic Partnershipin peli Lydia palkittiin vuonna 2017 Finnish Game Awardseissa vuoden kotimaisena pelinä ja vuonna 2018 Alko julkaisi pelin suomenkielisen version. Lydian pääteemana on vanhemman alkoholinkäyttö lapsen näkökulmasta. Lydian kasvutarina antaa pelaajalle mahdollisuuden kokea, miltä aikuisen alkoholinkäytön aiheuttama outo ja pelottavakin käytös lapsesta tuntuu.

Tilaisuudessa opettelemme käyttämään myös business model canvas -työkalua liikeidean kehittelyyn. Tilaisuus alkaa klo 16 verkostoitumisella kahvin ja teen äärellä. Ohjelma klo 16.30 alkaen.

Paikka: Länsi-Suomen muotoilukeskus Muova, 4.krs, Wolffintie 36 F 11, 65200 Vaasa.
Hinta: Jäsenille maksuton
Lapset: Tervetulleita

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 14 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse keskiviikkona 6.3.19 klo 18.