Back to All Events

Ke 13.3. MiB mingle: Aamupäiväkahvit @ Cafe Pirske

Tule oman aikataulusi mukaan aamupäiväkahville tai lounaalle Cafe Pirskeeseen tutustumaan MiBin toimintaan tai muuten vain verkostoitumaan muiden MiB-äitien kanssa!

Pirske Oy:n kotileipomo on siirtynyt omiin toimitiloihin, jonka yhteyteen on juuri avattu maalaisromanttinen konditoria-lounaskahvila. Tarjolla on suolaista ja makeaa, niin gluteenittomana kuin vegaanisenakin. Kahvi tulee lahtelaisesta pienpaahtimo Kahiwasta, ja jauhetaan paikan päällä. Voit myös tulla kokeilemaan Pirskeen omia suklaakonvehteja!

Kahvilan puodista löytyy herkkujen lisäksi monenlaista ostettavaa ja ihasteltavaa niin sisustukseen, keramiikkaan, taiteeseen kuin lasten vaatteisiinkin liittyen. Lapsille löytyy myös oma puuhanurkka.

Cafe Pirskeen omistaja Annina kertoo meille myös yritystoiminnastaan kahvittelun lomassa. Yrityksestä voit lukea enemmän myös heidän kotisivuiltaan www.pirskejuhlat.fi tai Cafe Pirskeen Facebook-sivuilta.

Tapahtuma on avoin sekä jäsenille että jäseniksi aikoville. Ilmoitathan osallistumisestasi joko Facebook-tapahtumassa tai laittamalla viestiä osoitteeseen paijat-hame@mib.fi.

Tervetuloa mukaan!

Aika: ke 13.3.2019 klo 10.30 - 11.30
Paikka: Cafe Pirske, Rautatienkatu 3, 15100 Lahti
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita!