Back to All Events

MiB mingle: Design thinking: CASE MiB Rovaniemi

Mothers in Business haluaa tukea ja innostaa äitejä kehittämään itseään. Haluatko jakaa MiB ilosanomaa kaikille työssäkäyville äideille? Oletko pohtinut, että MiB voisi olla sinun juttu, mutta et ole vielä avain vakuuttunut. Tule avoimeen Mingleen ja anna meidän vakuuttaa sinut. Koska haluamme tarjota aina jotain lisäarvoa verkostoitumiselle ja vertaistuelle teemana on tällä kertaa Design Thinking. Tilaisuuden alustajaksi saapuu Dash Laplandin toimitusjohtaja Jussi Korhonen, joka tutustuttaa meidät muotoiluajattelun saloihin. Tapahtuman aikana tutustumme työskentelyyn myös käytännössä: CASE MiB Rovaniemi – jäsenhankinta ja näkyvyys.

Dash Lapland on työssäkäyville ja opiskelijoille suunnattu, kansainvälinen design hackathon -tapahtuma. Hackathon on osallistujille ilmainen ja avoin kaikille koulutustaustasta riippumatta. Tilaisuus järjestetään huhtikuussa Rovaniemellä. Käy tutustumassa myösDASH Lapland -tapahtumaan, oletko tarpeeksi rohkea hakemaan mukaan ja hurahtamaan luovaan ongelmanratkaisuun? https://www.hackathon.com/event/dash-lapland---are-you-brave-enough-5c640b960318b9001b22ccc0

Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen keskustelemaan näistä innostavista teemoista! Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäisten lasten vanhemmat yksin tai lasten kanssa sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Paikka: Hostel Café Koti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!