Back to All Events

To 14.3.2019 MiB After work: Johtajakoulu – Leena Vuotovesi

Johtajakoulun kolmannessa tapaamisessa vieraaksemme saapuu valovoimainen visionääri ja luovien kokeilujen kannattaja – kehittämisyhtiö Micropoliksen toimitusjohtaja Leena Vuotovesi.

Koulutukseltaan Leena on FM kulttuuriantropologiasta ja ennen Micropolista Leena on toiminut taidekeskus Kulttuurikauppilan toiminnanjohtajana. Uran kannalta merkittävää oli tulla valituksi maailmanlaajuisen liikkumisen edistämisen säätiön, Res Artisin, hallitukseen. Siellä Leena oppi ja näki, miten eri puolilla maailmaa organisaatiot ja ihmiset toimivat. Leena on ollut rohkeasti yhdistämässä luovia aloja ja elinkeinoelämää. Esimerkkinä tästä Proto ry:n kanssa ideoitu hanke, jonka ansiosta Micropolis palkittiin vuonna 2017 Euroopan parhaasta ilmastotyöstä.

Lisäksi Leena on 4- ja 6-vuotiaiden lasten äiti. ”Monet palaverit on itkevän vauvan kanssa hoidettu ja öisin skypetetty Meksikoon.” Toisaalta johtajana ei ole työaikaa, joten joustoa on suuntaan, jos toiseenkin. Kun mahdollisuuksia tulee vastaan, kannattaa Leenan mukaan niihin tarttua. ”Jos muut osaavat, niin kai minäkin opin.”

Aika: To 14.3.2019 klo 17.00–18.30
Paikka: Aleksinkulma, Myllynurkka, Aleksanterinkatu 9
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen sekä 15 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 7.3.2019 klo 10.