Back to All Events

To 14.3.2019 MiB After work: Elämän täyteläiset vuodet: Perhe ja työ sopivat yhteen.

”Elämän tarkoitus on arvojen todeksi elämistä.” Näin on sanonut Wiktor Frankl, joka on kehittänyt logoterapian, voimavarasuuntautuneen ja tarkoituskeskeisen elämänfilosofian.

Mikä on minulle arvokasta ja tärkeää juuri nyt, tällä hetkellä. Mahtuuko elämääni useita arvokkaita asioita samaan aikaan? Havaitsenko arjen rikkauden ja täyteläisyyden? Olenko tärkeä ja arvostettu oman kokoisella paikallani.

Elämänmyönteisenä maailmankatsomuksena logoterapia lisää voimavaroja kohdata ja käsitellä erilaisia elämänvaiheita ja -tilanteita. Logoterapiasta saa apua elämän tarkoituspohdinnoissa sekä ihmisenä kasvun ja ammatillisen kehittymisen prosesseissa. Tule pohtimaan ainutlaatuisen ja arvokkaan lapsiperhearjen mahdollisuuksia yhdessä toisten kokemusasiantuntijoiden kanssa. Mitkä ovat tarkoituksellisimmat tehtäväni tässä hetkessä?

Tilaisuuden päätteeksi teemme Metsämielimatkan mielikuvien avulla oman kokoiselle paikalle.

”Tule tietoiseksi siitä, mitä todella tahdot, jottet alkaisi tehdä sitä,
mitä muut tahtovat tai tahtoa sitä, mitä muut tekevät”.
Viktor E. Frankl

Logoterapeutti Päivi Raikaslehto pitää Turun MiBiläisille kolmen luennon sarjan. Voit osallistua joko yhteen tai kaikkiin tilaisuuksista. Ilmoittautumiset jokaiseen tilaisuuteen lähetetään jäsenille viikkoa ennen tapahtumaa. Tervetuloa mukaan!

13.2.  Sukellus itseemme: Tarkoitusta, merkitystä ja mielen taitoja logoterapian ja metsämieli-menetelmän avulla   
14.3. Elämän täyteläiset vuodet: perhe ja työ sopivat yhteen  
10.4. Työelämän tarkoituksellisia valintoja: työnohjaus mahdollisuuksien kirkastajana

Päivi Raikaslehto on logoterapeuttinen työnohjaaja ja työelämävalmentaja LTI STOry, logoterapeutti

LIF, FLP-EU, sosionomi (YAMK) ja metsämielivetäjä. Hän on työskennellyt sosiaalialalla erilaisten asiakasryhmien parissa perustyöstä esimiestehtäviin ja toiminnan johtamiseen. Tällä hetkellä hän tarjoaa toiminimenä työnohjausta, valmennusta, koulutusta ja luennointia

Paikka: Lounatuulet Yhteistötalo, Läntinen Pitkäkaku 33, 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!