Back to All Events

To 14.3.2019 MiB goes Asianajotoimisto Bird & Bird

Tilaisuuden aiheena on työlainsäädännön uudet tuulet. Tämä on oiva hetki päivittää osaaminen muuttuneen ja tulevan työlainsäädännön osalta. Tapahtuma sopii erinomaisesti HR- ja vastaavissa tehtävissä toimiville.

Viime aikoina ja lähitulevaisuudessa muutosten kohteena ovat muun ohella työaikalaki ja vuosilomalaki sekä liikesalaisuuksia ja kilpailukieltoja koskeva sääntely. Haluamme auttaa MiBin jäseniä pitämään töihinpaluukynnyksen matalana niin, että tilaisuudessa käydään läpi helpossa ja ymmärrettävässä muodossa nopea päivitys tietoihin vaikka juuri äitiyslomalaiselle tai sieltä palanneelle tai ihan vaan muuten sellaista kaipaavalle.

Tilaisuuden puhujina ovat kokeneet työoikeuslakimiehet Teea Kemppinen (Counsel, asianajaja, 8-kuisen Miion ja 3-vuotiaan Muusan vanhempi) ja Lotta Kumpuniemi (Associate, lakimies, 1-vuotiaan Einon vanhempi).

Aika: 14.3.2019 klo 9.30-11.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin ja 20 äitiä lapsineen.

Huom! Vaunujen kanssa saapuvat, tulkaa hissillä ensin 3krs., jossa on varattu neukkari vaunuille.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 7.3. klo 10.