Back to All Events

La 16.3. MiB extra: Energiaa, jaksamista ja oppimista muutosten keskellä

Muutos on ”uusi normaali” – niin töissä kuin elämässä muutenkin. Miten voin paremmin varautua jatkuviin muutoksiin ja kääntää ne edukseni? Mihin asioihin voin itse vaikuttaa ja mitä voin oppia? Miten saan suunnattua energiani oikeisiin asioihin?

Uudistumiskyky eli resilienssi on taito, jonka avulla voit varautua tulevaan ja menestyä muuttuvassa maailmassa. Resilienssi tarkoittaa sitä, miten pystyt muutostilanteessa ja myrskyn silmässä:
- asennoitumaan positiivisesti ympäröivään maailmaan ja itseesi
- keskittymään oikeisiin asioihin
- joustavasti katsomaan tilanteita eri näkökulmista ja valitsemaan uusia lähestymistapoja
- hyödyntämään sosiaalisia verkostojasi ja rohkeasti uskallat pyytää apua ja myös tarjota sitä
- toimimaan järjestelmällisesti ja käyttämään menetelmiä, jotka auttavat selviämään
- ripeästi ja oma-aloitteisesti tarttumaan uusiin tilaisuuksiin, vaikka niissä olisi epävarmuutta

Jokaisella meillä on luontaiset tapamme toimia. Varsinkin paineen alla otamme käyttöömme näistä kyvykkyyksistä vahvimmat, jotka eivät kuitenkaan aina ole kyvykkyyksistä parhaimpia kyseisessä tilanteessa. Jos olet esimerkiksi joustava ja sinulla on paljon ideoita, voit joutua hankalaan tilanteeseen silloin, kun pitäisi vain säntillisesti tehdä asiat valmiiksi ja loppuun saakka.

Hyvä uutinen on se, että kun opimme tunnistamaan omat vahvuutemme ja kehityskohteemme, voimme aloittaa treenaamisen ja vahvistaa uudistumiskyvykkyyden eri osa-alueita. Näin pystymme kohtaamaan muutokset entistä vahvempina ja energisempinä.

Tule kuulemaan, keskustelemaan ja oppimaan lisää!

Valmentajana toimii itsekin monessa muutoksessa marinoitunut resilienssivalmentaja ja coach Kerttu Rossi.

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsen kanssa ja 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 26.2. klo 10.