Back to All Events

19.3.2019 MiB After work: Mindful leadership -työpaja

Olet todennäköisesti törmännyt mindfulness-sanaan ja mf-harjoitteluun monissakin eri yhteyksissä. Oletko jo tutustunut käsitteeseen mindful leadership? Miten (länsimaisessa viitekehyksessä) stressin- ja kivunhallinnan menetelmästä klinikkaympäristössä tulikin kuuma johtajuustrendi?

Mindful leader mm. kiinnittää huomionsa täysin ympäristöönsä omien sisäisten asenteidensa ja tunteidensa sijaan. Mindful leadership mainitaan usein myös esim. termien agile leadership ja emotional intelligence yhteydessä, koska mindfulness on eräs näihinkin liittyvistä perustaidoista.

Entä miten omia tietoisuustaitojaan voisi kehittää hevosavusteisen läsnäolevan mindfulnessin avulla? Tervetuloa #bossladies -workshopiin, jossa pohditaan yhdessä, miten mindful leadership voisi näkyä omassa esimiestyössäsi, sekä harjoitellaan läsnäoloa läsnäolon mestareiden, hevosten, avulla.

Työpajaan voi osallistua, vaikkei esimerkiksi haluaisi hevosen kanssa kosketusetäisyydelle, mutta allergian tai vastaavan vuoksi pitäisi kuitenkin pystyä olemaan talliympäristössä. Lapset jätämme tällä kertaa työpajan luonteen vuoksi pois tästä tapahtumasta.

Paikka: Palmuntie 105, Littoinen

Hinta: Maksuton

Lapset: Työpajan luonteen vuoksi vain aikuisille. Tapahtumaan mahtuu 6 yksin saapuvaa äitiä.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ti 12.3. klo 10


Earlier Event: March 18
Ma 18.3. MiB goes Reima
Later Event: March 19
MiB reads: Minna Rytisalo - Rouva C.