Back to All Events

MiB reads: Minna Rytisalo - Rouva C.

Tasa-arvon teemakuukauden kunniaksi lukupiirimme seuraava teos on Minna Rytisalon romaani Rouva C. Tämä mukaansatempaava teos yhdistää faktaa ja fiktiota Minna Canthin elämästä. Samalla se on katsaus 1800-luvun lopun avioliittoon, ystävyyteen ja naisten asemaan yhteiskunnassa. Mikä sen parempi ajankohta lukupiirille kuin tämän merkkihenkilön liputuspäivä ja 175. juhlavuosi!

Tule mukaan lukupiiriin keskustelemaan naisten asemasta sekä vaikuttamismahdollisuuksista tänään sekä tulevaisuudessa. Mikäli teema kiinnostaa, voit tietenkin osallistua, vaikka teos olisikin jäänyt kesken.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 12.3. klo 10. Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen sekä 5 yksin saapuvaa äitiä.