Back to All Events

Ke 20.3. MiB goes Vappu ja Marja Live

"Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina nähdään viikon puhutuimmat henkilöt ja Suomen suurimmat tähdet. Näiltä naisilta ei mene sanat solmuun eikä suu mutruun, kun he ruotivat päivänpolttavia aiheita keskiviikon suorassa lähetyksessä."
- Fremantle

Vappu ja Marja Live starttasi lähetyksensä helmikuun alussa mm. Presidentti Tarja Halosen vierailulla. Illan vierasjoukko on vielä mysteeri, mutta eturivin väkeä on varmasti haastateltavina myös 20.3., jolloin MiBin ihanan naiset valtaavat suoran lähetyksen yleisöpaikat. Lähde siis mukaan seuraamaan livetuotannon tekemistä ja nauttimaan illan viihteestä!

Ennen studiolle suuntaamista minglaamme halukkaiden kanssa kuohuviinilasillisten ääressä Bar Bölessä (Original Sokos Hotel Pasila, Maistraatinportti 3) klo 18.30 alkaen, jonka jälkeen siirrymme kävellen studiolle. Studiolla tapaaminen klo 19.50 ja livelähetyksen nauhoitukset klo 21.00-22.00, jonka jälkeen studiolta saa poistua. Lisätietoja tapahtumasta lähetetään osallistujille muutama päivä ennen tapahtumaa, joten seuraathan sähköpostiasi!

Huomioithan että ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa poikkeuksellisesti jo 2 viikkoa ennen tapahtumaa!

Aika: 20.3.2019 klo 18.30-22.00
Paikka: Pasila, Helsinki, studion tarkka sijainti ilmoitetaan ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tapahtuma on vain aikuisille!

Mukaan mahtuu 50 äitiä.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 6.3. klo 10. Ilmoittautumiset minglaamaan tapahtumailmoittautumisen yhteydessä.