Back to All Events

21.3.2019 MiB After work: Tiedolla johtaminen

Tiedon määrä on lisääntynyt viime vuosien aikana räjähdysmäisesti. Tiedosta ja sen hyödyntämisestä – tiedolla johtamisesta – on tullut entistä tärkeämpää, koska organisaatioissa johdetaan yhä useammin koneiden sijaan osaamista ja päätöksentekoa. Juuri osaamisesta on tullut keskeinen tekijä, joka oikein hyödynnettynä mahdollistaa jatkuvan uudistumisen ja edelläkävijyyden.

Tule mukaan jakamaan kokemuksia ja ajatuksia tiedolla johtamisesta ja sen ajankohtaisista ilmiöistä!

Jani Listenmaa johtaa Innolinkin tiedolla johtamisen konsultoinnin liiketoimintaa. Janilla on yli 10 vuoden kokemus henkilöstö- ja markkinatutkimuksista, tietopohjaisesta konsultoinnista sekä konkreettisesta liiketoimintayksiköiden johtamisesta hyödyntämällä älykästä dataa ja tietämystä yhä parempiin ja konkreettisempiin toimenpiteisiin organisaatioiden ja yksilöiden hyväksi. Innolink on vuonna 1991 perustettu konsulttiyhtiö, jossa työskentelee noin 60 tiedolla johtamisen ammattilaista. Yrityksen visiona on olla tiedolla johtamisen suunnannäyttäjiä. Innolinkin palvelut kattavat tiedolla johtamisen konsultoinnin, tutkimuksen, analytiikan ja henkilöstöpalvelut. Kaikki yrityksen palvelut tukevat sen missiota helpottaa johtamisen arkea.

Paikka: Tampere  
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! (Huom! Tilaisuus järjestetään avoimessa tilassa ns. lava-alueella)

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 14.3. klo 10.