Back to All Events

21.3.2019 MiB goes LudoCraft

LudoCraft on oululainen vuonna 2006 perustettu pelistudio, joka pelastaa maailmaa pelien avulla. Vajaan 20 intohimoisen peliammattilaisen tiimimme valjastaa ilon, energian, haasteet ja luovuuden motivaatiota sytyttäviksi ja toimintaa kehittäviksi ratkaisuiksi. Peli on maailman vahvin media ja sitä vahvuutta haluamme jakaa myös asiakkaillemme.

Vierailun isäntänä rupattelee pelitohtori Tony Manninen, joka on toimitusjohtajaroolinsa ohella elämän virrassa rimpuileva sisäinen yrittäjä. Tony on syvällisesti pohdiskeleva tunteellinen insinööri, joka ei kaihda olemassa olevien rakenteiden ravistelua. Tony on unelmahakuisena pelaajana kamppaillut sinnikkäästi läpi elämänsä ja mielensä karikoiden. Jokainen sankaritarinan askel on ollut merkityksellinen – niin hyvässä kuin pahassa. Luovuuden, intohimon ja leikin lisäksi Tonyä kiehtoo elämän peli ja pelimäisten ajatusten hyödyntäminen itsensä kehittämisessä ja maailman parantamisessa.

Tervetuloa varmasti ajatuksia herättelevälle yritysvierailulle!

Aika: To 21.3.2019 klo 9.30–11.00
Paikka: LudoCraft Oy, Kasarmintie 23, Oulu (alaovista sisään)
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen sekä 5 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 14.3.2019 klo 10.