Back to All Events

21.3.2019 MiB Mingle: Takaisin töihin

Oletko palannut töihin perhevapaiden jälkeen tai onko töihin paluu pian ajankohtainen? Mietitkö miten arjen organisointi onnistuu kun kalenteriin pitää mahduttaa lasten harrastukset, työmenot ja se oma aika? Tai missä ja miten työvaatekaapin kätevimmin päivittäisi? Tai miten ihmeessä sitä edes ehtii aamulla ulos, päiväkotiin ja sitten toimistolle? Tule mukaan jakamaan kokemuksia ja parhaita käytäntöjä työn ja perheen yhteensovittamisesta. Ja tietysti aivan yhtä sallittua on puhua myös aiheen vierestä.

MiB Minglessä tapaat muita uraäitejä ja pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä. Mingleihin ovat tervetulleita MiBin jäsenet ja jäsenyydestä kiinnostuneet. Osallistua siis voit vaikka et vielä olisi jäsen! Paikalle voi myös saapua joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidempään. Toivotamme tervetulleeksi mukaa kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta. Tervetuloa!

Aika: To 21.3.2019 klo 11.00-13.00

Paikka: M Kitchen & Cafe, Itäinen rantakatu 4-6, Turku

Hinta: Maksuton, Lounas omakustanteinen

Lapset: Tervetulleita!

Linkki Facebook- tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/2492851554118952/