Back to All Events

22.3.2019 MiB Morning Club: Omien vahvuuksien tunnistaminen ja niiden hyödyntäminen

Käytätkö luontaisia vahvuuksiasi? Tiesitkö, että yli 70 prosenttia ihmisistä yrittää salata ja korjata heikkouksiaan sen sijaan, että he kiinnittäisivät huomion omiin vahvuuksiinsa ja asioihin, joista he ovat aidosti innostuneet? Uskomme, että jokaisessa ihmisessä on ainutlaatuinen yhdistelmä vahvuuksia, joiden ydin on luontaisissa taipumuksissa ja niiden hyödyntämisessä. Koska jokainen on erilainen, on oman erilaisuuden ymmärtäminen ja hyväksyminen valtava voimavara – etenkin, kun sen yhdistää omien vahvuuksiensa mukaiseen tekemiseen!

Valmennuksen omien vahvuuksien tunnistamiseen pitää LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentaja Jorma Pesonen.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 15 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 15.3. klo 10.