Back to All Events

Pe 22.3. MiB Morning Club: Ammatillinen osaaminen ja ihmisenä kasvu -työpaja

Pohdituttaako ammatillisen osaamisesi riittävyys jatkossa? Oletko täysin uuden äärellä palatessasi työelämään äitiys- tai perhevapaalta ja et oikein tiedä miten edetä? Haaveiletko mahdollisesti työpaikan vaihdosta vapauttaaksesi vihdoinkin moninaisen osaamisesi?

Tule keskustelemaan toisten äitien kanssa ammatillisen osaamisen ja ihmisenä kasvun –teemasta. Pohdimme yhdessä äitiyden myötä muuttuneita asioita eri näkökulmista, mm. roolien, ristiriitojen ja uskomusten vaikutuksia ajatuksiimme ja tunteisiimme. Tarkastelemme myös omia ammatillisia vahvuuksiamme suhteessa työelämän edellyttämiin kompetensseihin. Saat mukaasi pohdintatehtävän, jonka pohjalta voit vielä jatkaa oman ammatillisen polkusi edistämistä.

Aiheeseen johdattelee neljän nuoren aikuisen äiti, aikuiskasvattaja (KM), Certified Business Coach®ja yrittäjä Anna Maija Siljander, Turning Heads. Hänellä on useiden vuosien kokemus aikuisten ohjaamisesta työelämän moninaisissa muutostilanteissa, lähinnä Helsingin yliopiston täydennyskoulutuksessa. Työssään valmentajana Anna Maija yhdistää vahvan kiinnostuksensa oppimiseen, kasvuun ja kehittymiseen sekä itsen johtamiseen ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen.

Aika: 22.3.2019 klo 10.30-12
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä, jotka saapuvat yksin ja 15 äitiä lapsineen.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 15.3. klo 10.