Back to All Events

Pe 22.3. MiB Morning Club: Tunneäly ja uudet toimintamallit henkilöstöjohtamisessa

Myy tunteella, se on älykästä. Toni Hannukainen Adeptus Partners Oy:sta kertoo, meille tunneälyn hyödyntämisestä niin töissä kuin vapaalla. Kuinka meidän tulisi hyödyntää tunneälyämme ja tunnetaitojamme myyntityössä, johtamisessa, ystävyys- ja parisuhteissa kuin omassa arjessammekin? Miten omien ja muiden ihmisten tunteiden tunnistaminen, ymmärtäminen ja hallitseminen vaikuttaa ongelmanratkaisuun, asenteeseen, menestykseen ja hyvinvointiin.

Johanna Pystynen, Vincitin henkilöstöjohtaja, kertoo meille, miten toimii Euroopan parhaana työpaikkana palkittu Vincit. Vincit on organisaationa hyvin uudistuva ja pyrkii jatkuvasti haastamaan vanhoja toimintamalleja sekä löytämään uusia ajatuksia "laatikon" ulkopuolelta. Vincit on myös kehittänyt LaaS-palvelun, jonka avulla kotoutetaan palvelevan johtamisen periaatteet organisaatioon asteittain, läpinäkyvästi ja ketterästi kokeillen.

MiB järjestää tilaisuuden yhteistyössä Projektiyhdistys Ry:n kanssa. Tilaisuus alkaa aamiaisella klo 8.30. Tervetuloa!

Aika: 22.3.2019 klo 08.30–11.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Mukaan mahtuu 5 lasta

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 15.03. klo 10.