Back to All Events

MiB extra: Lasten Design lauantai

Mothers in Business Rovaniemi, Taidekehystämö Hyvärinen ja Arctic Design Shop tuovat Arctic Design Lauantaissa yhteen pienet, arktiset muotoilijat. Lapset saavat yhdessä jättää jälkensä joukkoteokseen, jonka aiheena on Minun arktinen onneni. Yhteiset vesiväritaideteokset nostetaan taidenäyttelyyn Taidekehystämö Hyväriselle ja Arctic Design Shopille ajalle 25.–31.3.

Lasten nauttiessa luomisvimmastaan vanhemmat voivat hörpätä kupin kahvia, ja vaihtaa muutaman sanan aikuisten juttuja yhdessä Mothers in Business –aktiivien kanssa.

Yhteistyössä:

Arctic Design Shop on design-liike, joka tarjoilee valikoidun kattauksen Arktisen muotoilun tuoreita helmiä. Edustamiamme suunnittelijoita ovat muun muassa useat lappilaiset muotoilijat, Lapin yliopiston opiskelijat ja –alumnit sekä valikoidut brändit eteläisemmästäkin Suomesta. Arctic Design Shop sijaitsee Valtakatu 24:ssä.

Taidekehystämö Hyvärisellä on paljon erilaisia askartelu ja taidetarvikkeita sekä kehystämö. Vauvasta vaariin löytyy kaikkea erilaista tarviketta. Liike sijaitsee Jaakonkatu 5.ssä.

Paikka: Kauppakeskus Revontuli
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!