Back to All Events

26.3.2019 MiB goes Heltti: Itsensä johtaminen ruuhkavuosissa

Työnimu, itsensä johtamisen kulttuuri ja perheen myötä kuvioon astunut ruuhkavuosiarki. Tuttu paketti ajatustyötä tekevien perheenäitien maailmassa. Heltti ja sen asiakasyritykset suosivat pääosin matalaa hierarkiaa organisaatiossaan ja luottavat siihen, että oman työnsä asiantuntijana jokainen osaa itse määrittää, miten työnsä ja ajankäyttönsä suunnittelee yltääkseen tavoitteisiinsa. Työterveyspsykologille tämä tarkoittaa päivittäisiä keskusteluita paitsi yksilötasolla, myös yhä enemmän ohjausta organisaatiotasolla yhdessä johdon ja HR:n kanssa.

Oman työnsä rajaamisesta yhdistettynä ruuhkavuosiarkeen kertoo meille Heltin työterveyspsykologi Johanna Ojala-Oksala. Lisäksi tutustutaan Aino Siippaisen kertomana Heltin modernin työterveyden malliin johtaa yritysten hyvinvointia organisaation kaikilla tasoilla. Heltin palvelut on rakennettu modernin työn ja erityisesti ajatustyöläisten tarpeisiin tukemaan henkistä kuormitusta.

Tarjolla pientä purtavaa.

Paikka: Tampere 
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 8 äitiä lapsineen ja 8 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 19.3. klo 10.