Back to All Events

Ti 26.3 MiB Afternoon Club: Ilmiö nimeltä podcast

Podcastit ovat todellakin täällä: yhtäkkiä niitä kuuntelevat kaikki. Podcasteista intoillaan ja keskustellaan, ja parhaat keräävät komeita kuuntelumääriä. Podcasteista on tullut monelle mutkaton arjen kaveri - ja yrityksille kiinnostava lisäarvon tuottaja.

Tuotantoyhtiö Jaksomedian toimitusjohtaja, aikaisemmin muun muassa Olivia-lehteä päätoimittanut Veera Luoma-aho avaa mibiläisille, miten podcasteista tuli ilmiö. Tilaisuudessa pohditaan mm. hyvän podcastin anatomiaa sekä saadaan käsitys siitä, mitä maailmalla podcastien rintamalla tapahtuu. Ja tietysti: mitä podcasteja nyt ainakin kannattaa kuunnella?

Aika:
26.3. klo 12.30–14
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset:
Tervetulleita!
Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen sekä 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 19.3 klo 10.