Back to All Events

27.3.2019 MiB extra: Vaalipaneeli: Kuuluvatko työ ja perhe samaan arkeen?

Eduskuntavaalit ovat ovella ja MiB on julkaissut hallitusohjelmatavoitteensa alkavalle vaalikaudelle. Tavoitteet keskittyvät kolmeen teemaan: perhevapaauudistukseen, varhaiskasvatukseen ja työelämän perheystävällisyyteen.

Tule kuulemaan varsinaissuomalaisten ehdokkaiden ajatuksia työelämästä sekä perheen ja työn yhdistämisestä MiBin vaalipaneeliin Kauppakeskus Myllyyn. Mukana keskustelemassa ovat muun muassa Annika Saarikko (kesk.) Saara-Sofia Sirén (kok.) Eeva-Johanna Eloranta (sd.) Ulla Achrén (r.) Sanna Leivonen (ps) Pertti Vallittu (Kd) Mari Kousa-Kuusisto (Vihr.) ja Emma Lindqvist (Vas.)

Aika: Ke 27.3. klo 16.-17.30.

Paikka: Kauppakeskus Mylly

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!


Earlier Event: March 27
27.3. MiB Mingle: Maaliskuun aamukahvit
Later Event: March 27
Ke 27.3 MiB goes: Ivana Helsinki