Back to All Events

Ke 27.3 MiB goes: Ivana Helsinki

Miten Ivana Helsingistä rakentui kansainvälinen muoti-, taide- ja elokuva-alan toimija? Mitä lähes 20 vuotta desingyrityksen johdossa on opettanut? Pirjo ja Paola Suhonen perustivat Ivana Helsingin vuonna 1998, ja tämän jälkeen Ivana Helsinki on noussut kansainvälisesti tunnetuksi designyritykseksi, joka on hyväksytty ainoana pohjoismaisena brändinä sekä Pariisin että New Yorkin virallisille muotiviikoille. Pirjo Suhonen, KTM, kertoo Ivana Helsingin tarinan sekä jakaa oppimansa 10 teesiä menestykseen. Hänen toimenkuvaan kuuluu tuotteistaminen, b to b myynti, markkinointiviestintä sekä yhteistyökumppanuuksista huolehtiminen. Pirjo on myös mukana muutamassa start up -yrityksessä sijoittajana ja neuvonantajana sekä opettaa säännöllisesti Helsinki Design Schoolissa. Uusi Ivana Helsinki House -toimipiste sijaitsee idyllisessä Marjaniemessä, joka on samalla heidän toimisto, showroom ja myymälä.

Aika: 27.3 klo 16.30–18.00 (Pirjo Suhosen osuus alkaa 17.00)
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 35 äitiä, jotka saapuvat yksin, plus 15 äitiä lapsineen. Huom. Tilaan ei mahdu lastenvaunuja, ne tulee jättää talon ulkopuolelle! Tilaisuuden aluksi ja lopuksi osallistujilla on minglailun yhteydessä mahdollisuus tehdä ostoksia. Pirjo Suhosen osuus alkaa klo 17.00, joten tilaisuuteen voi tarvittaessa ilmestyä vasta klo 17.00.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 20.3. klo 10.