Back to All Events

29.3.2019 MiB Afternoon Club: Vaikuttava työnantajabrändi

Employee Experience Agency Eminen perustaja ja toimitusjohtaja Susanna Rantanen tunnetaan modernin HR:n ykkösbrändinä ja edelläkävijänä Suomessa. Tai näin häntä ainakin tituleerataan IT-toimialalla ja kasvuyrityskentässä.

Rantanen perusti ensimmäisen yrityksensä, yrityskulttuuriin rekrytoinnin sovellusta kehittäneen Heebon äitiyslomallaan vuoden 2010 alussa ja toisen yrityksensä Eminen loppuvuodesta 2012.

Vuonna 2017 Susanna lähti kehittämään Vaikuttava Työnantajabrändi -konseptia ja markkinoinnin metodia moderneille kasvuyrityksille, jotka pyristelivät osaajapulan, nopean, jopa hallitsemattoman kasvun ja jatkuvan muutoksen ikeessä. Susanna on rakentanut saman mallin pohjalta sekä oman asiantuntijabrändinsä että Eminen brändin. Markkinoinnin metodi toimii niin hyvin, että se on synnyttänyt pikkuiselle putiikkitoimisto Eminelle jopa fanikunnan. Suhteellisen erikoista suomalaisessa kulttuurissa HR-alalla ja vielä B2B-bisneksessä.

Tässä puheenvuorossa Susanna kertoo, mikä Vaikuttava Työnantajabrändi -konsepti ja markkinoinnin metodi oikein on, miksi se toimii ja miksi kaikkien modernien kasvuyritysten pitäisi rakentaa vaikuttavaa työnantajabrändiä.

Susanna vastaa puheenvuoronsa aikana mielellään myös osallistujien kysymyksiin. Kysymyksiä voi toimittaa Susannalle myös etukäteen: susanna@emine.fi

Aika: Pe 29.3. klo 14-16

Paikka: Lounatuulet Yhteisötalo, Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 40 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse pe 22.3. klo 10