Back to All Events

6.3.2019 MiB goes Codeo Oy: Millainen on vastuullisesti toimiva IT-yritys?

“Alussa meitä oli kourallinen keski-ikäisiä perheellisiä miehiä, jotka halusivat luoda yrityksen, jossa kukin voi kehittyä urallaan – kuitenkaan tinkimättä perheensä kanssa viettämästään ajasta. Yrityksen toimintamallin rakentamisessa ja hiomisessa meni pari vuotta, kunnes päädyimme malliin, jossa vaikutusmahdollisuudet, läpinäkyvyys ja reilu palkitsemismalli muodostavat toimintamme perustan. Nyt olemme huomanneet, mitä tuli tehdyksi: Olemme rakentaneet vastuullisesti toimivan yrityksen. Asiakkaat, henkilöstö ja moni muu on antanut paljon positiivista palautetta rohkeasta toimintamallistamme, joka ei sinänsä riipu toimialasta, vaan ideoita voi varmasti soveltaa muuallakin”, kertoo Codeo Oy:n toimitusjohtaja Tommi Aho.

Tutustumiskäynnillä kuulemme lisää Codeo Oy:n arjesta ja toimintaperiaatteista sekä uran ja perheen yhdistämisen tavoista Codeolla.

Paikka:  Tampere  
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! (Huom! Tilaisuus järjestetään avoimessa tilassa ns. lava-alueella)

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 27.2. klo 10.


Earlier Event: March 6
Maaliskuu MiB Extra: Sokkotreffit
Later Event: March 6
6.3.2019 MiB goes VTT