Back to All Events

6.3.2019 MiB goes VTT

Voidaanko muovia korvata pakkaamisessa? Mitä muuta kuin paperia puukuidusta voidaan tulevaisuudessa tehdä? Näihin asioihin pureutuu VTT:llä erikoistutkijana työskentelevä Elina Pääkkönen. Kuulet myös uratarinan siitä, miten äitiyslomalta palaaminen tutkijan rooliin sujui, ja kuinka kansainvälisen projektin vetäminen ja perhe-elämän yhdistäminen onnistuvat.

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy (www.vtt.fi) on Pohjois-Euroopan johtava tutkimus- ja teknologiayhtiö, joka tuottaa kansainvälistä kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 27.2. klo 10.