Back to All Events

To 7.3. MiB After Work: Mindfulness henkilökohtaisen kehittymisen tukena

Mindful or mind full? Itsensä kehittäminen ja johtaminen ovat tärkeimpiä nykypäivän ja tulevaisuuden työelämätaitoja. Kyvyllä vaikuttaa tietoisesti omaan ajatteluunsa, tunteisiinsa ja toimintaansa on merkitystä niin ikään ihmissuhteiden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Mindfulnessilla eli hyväksyvällä tietoisella läsnäololla on palauttava ja hyvinvointia edistävä vaikutus kehoon ja mieleen. Mindfulness-pohjaiset menetelmät ovat toimivia työkaluja itsensä johtamiseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen, koska ne tutkitusti parantavat paineensietokykyä, auttavat hankalien ajatusten ja tunteiden käsittelyssä, vahvistavat myönteisiä tunteita sekä kehittävät itsetuntemusta.

Tervetuloa mukaan opettelemaan taitoja, joiden keinoin voimme tietoisesti vaikuttaa itseemme ja saada aikaan positiivista muutosta. Ohjelmassa on tutkittua tietoa, harjoitteita ja pohdiskelua.

Laura Urrila (FM, KTM) on mindfulness-ohjaaja, coach ja väitöskirjatutkija. Lauran Mindfulness for Leaders -tutkimusprojekti selvittää mindfulnessin vaikutuksia organisaatioissa toimivien esimiesten ja johtajien näkökulmasta. Laura työskentelee Vaasan yliopiston johtamisen yksikössä, henkilöstöjohtamisen tutkimusryhmässä. Hänellä on pitkä kokemus liikkeenjohdon konsulttina. Laura on myös 4-vuotiaan pojan äiti.

Ohjelma:
klo 16:30-17:00 Verkostoitumista ja keskustelua aiheeseen virittäytymiseksi
klo 17:00-18:30 Laura Urrilan alustus, harjoitteita ja keskuskustelua

Aika: 7.3 klo 16.00-18.30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 30 äitiä, jotka saapuvat yksin ja 20 äitiä lapsineen.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 28.02. klo 10.