Back to All Events

To 7.3.2019 MiB Morning Club: Ekologinen matkustaminen workshop

Mitä jos seuraavalla lomalla koko perhe matkustaisikin junalla autoilun tai lentämisen sijaan? Mikä estää tekemästä tämän valinnan?

Tervetuloa keskustelemaan kotimaan junamatkailun perhepalveluista ja osallistumaan palvelumuotoilu-workshopiin, jossa käydään läpi lapsiperheiden junamatkustamisen palvelupolkua. Workshopissa pääset ideoimaan yhdessä VR:n asiantuntijoiden kanssa lapsiperheiden palveluita tulevaisuuden perhematkailun kehittämisen hyväksi

Tapahtuma on osa MiB Lab lastemme tulevaisuus -hanketta. Lastemme tulevaisuus -hanke panostaa ja kannustaa positiivisiin ilmastotekoihin. Hanke keskittyy sekä lapsiperheiden ympäristötietoisuuden edistämiseen että uraäitien ammatillisen ympäristöosaamisen kasvattamiseen. Hanke on määräaikainen ja toteutetaan ajalla 1.1.2019 - 30.6.2019.

Aika: 07.03.2019 klo 10.00–12.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä, jotka saapuvat yksin ja 10 äitiä lapsineen.

Tapahtuma järjestetään Ison Pajan ravintolan viereisessä neuvottelukeskuksessa. Tilaan on esteetön pääsy, mutta lastenvaunut tulee jättää tilan ulkopuolelle.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 28.02. klo 10.