Back to All Events

Ma 1.4.2019 Kestävän tulevaisuuden vaalipaneeli

Eduskuntavaalit lähestyvät! MiB Lab Lastemme tulevaisuus -hankkeen kestävän tulevaisuuden teemat ovat myös suuria vaaliteemoja. Miten Helsingin ja Uudenmaan mibiläiset ehdokkaat ratkaisisivat haastavia tulevaisuuskysymyksiä?

Paneelissa ovat keskustelemassa yhdistyksemme jäsenet Sari Multala (Kokoomus, Uusimaa), Sara Saramäki (Keskusta, Uusimaa), Helena Marttila (SDP, Helsinki) sekä MiBin ulkopuolelta vahvistuksena tuore isä Ozan Yanar (Vihreät, Helsinki). Keskustelun moderoi MiB Lab Lastemme tulevaisuus -hankkeen projektipäällikkö ja MiBin hallituksen markkinointivastaava Elina Jolma. Paneelin kysymyksiä tiedustelemme jäsenistöltä Facebook-ryhmässä maaliskuun aikana.

Tapahtuma on osa MiB Lab lastemme tulevaisuus -hanketta. Lastemme tulevaisuus -hanke panostaa ja kannustaa positiivisiin ilmastotekoihin. Hanke keskittyy sekä lapsiperheiden ympäristötietoisuuden edistämiseen että uraäitien ammatillisen ympäristöosaamisen kasvattamiseen. Hanke on määräaikainen ja toteutetaan ajalla 1.1.2019 - 30.6.2019.

Aika: 01.04.2019 klo 9.30-11.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyytin ilmoittautumisessa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 30 äitiä, jotka saapuvat yksin ja 50 äitiä lapsineen. Tapahtuma striimataan MiB jäsenet valtakunnallinen -ryhmään.