Back to All Events

Ma 1.4.2019 MiB mingle: Kuukausikahveilla aiheena ekosiivous

Kuukausikahvit mibiläisille ja MiBistä kiinnostuneille Puutarhurinkadun perhepuistossa Kouvolassa jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Kuukausikahveilla pääset minglaamaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa.

Tällä kertaa keskustelemme ekologisesta siivouksesta. Miten vähentää lapsiperheen kemikaalikuormaa ja päästä silti eroon liasta ja tahroista? Saamme aihetta alustamaan Eija Tapaninahon kouvolalaisesta ekologisuuteen painottuneesta Kotipalvelu Uurasteosta. Hän kertoo meille yliherkkyyksistä kärsiville sopivista ja ympäristöä vähemmän kuormittavista siivoustuotteista, -tekniikoista ja -palveluista.

Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Hyväksymme ilolla mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin toiminnasta kiinnostuneille, eli osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla vielä jäsen. Tervetuloa kuulemaan ja jakamaan vinkkejä ekosiivouksesta!


Paikka: Puutarhurinkadun perhepuisto, Puutarhurinkatu 26, 45100 Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen FB-tapahtuman kautta.