Back to All Events

MiB After work: Unelmasta tavoitteeksi

Onko sinulla kytenyt pinnan alla poltteleva ajatus, unelma jostain uudesta? Haluaisitko lähteä opiskelemaan uutta alaa? Haaveiletko yrittäjyydestä? Haluaisitko edetä uralla, ja ottaa lisää vastuuta? Vai onko sinulla unelma kehittää itseäsi urasi ulkopuolella? Tule tutustumaan keinoihisi unelmasi saavuttamiseksi, sekä saamaan tukea ensimmäisen askeleesi tiedostamiseen ja ottamiseen. Mikäli kaipaat elämääsi jotain, muttet vielä tiedä mitä, tule ottamaan selvää vaihtoehdoistasi.

Koulutuskeskus Moolin toimitusjohtaja Minna Rimpiläinen on Taiteen maisteri, Logoart –taideterapiaohjaaja ja Elämäntaide – sekä Avekki -kouluttaja. Mooli on erikoistunut työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden lisäämiseen työyhteisöissä. Turvallinen ja hyvinvoiva työyhteisö syntyy konkreettisista teoista sekä mielen ja kehon hyvinvoinnista. Mooli tarjoaa koulutuksiensa yhteydessä käytännön välineitä työhön ja arkeen vietäväksi.

Mibiläinen saa ottaa tilaisuuteen mukaan avecikseen ystävänsä, joka ei ole MiBin jäsen.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse. Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja viisi äitiä yksin.