Back to All Events

Ke 10.04.2019 MiB Afterwork: Työelämän tarkoituksellisia valintoja: työnohjaus mahdollisuuksien kirkastajana

Olemme kaikki merkitysten luojia ja sattumien mahdollistajia, kunhan vain huomaamme mahdollisuudet ja rohkenemme tarttua niihin!

Mikä on työni tarkoitus ja merkitys? Vaikuttavatko arvot motivoitumiseen työssäni? Miten luottamus, tunteet ja näkökulman vaihtaminen vaikuttavat työhyvinvointiini? Minkälaisia mahdollisuuksia työelämä tarjoaa minulle tulevaisuudessa?

Yhdessä pohdiskellen ja ihmetellen sekä näkökulmaa vaihtaen luomme näköalaa työmme moniin mahdollisuuksiin. Tarkastelemme omaa työtä ja työelämää työnohjauksellisella otteella, tohkeistumme yhdessä ja saamme uusia oivalluksia. Mielikuvamatkan teemme illan päätteeksi tulevaisuuden mahdollisuuksiin.

”Keskitason ylittävä kehitys kumpuaa myönteisistä tunteista.”

-Tapio Aaltonen-

Tapahtuman meille rakentaa logoterapeuttinen työnohjaaja ja työelämävalmentaja Päivi Raikaslehto ja tapahtuma on viimeinen Päivin meille tarjoamasta kolmen tapahtuman sarjasta. Osallistuminen ei edellytä edellisille kerroille osallistumista.

Päivi Raikaslehto on logoterapeuttinen työnohjaaja ja työelämävalmentaja LTI STOry, logoterapeutti LIF, FLP-EU, sosionomi (YAMK) ja metsämielivetäjä. Hän on työskennellyt sosiaalialalla erilaisten asiakasryhmien parissa perustyöstä esimiestehtäviin ja toiminnan johtamiseen. Tällä hetkellä hän tarjoaa toiminimenä työnohjausta, valmennusta, koulutusta ja luennointia.

Paikka: Lounatuulet -talo, Läntinen Pitkäkatu 33, 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita mukaan!

Tapahtumaan mahtuu viisi äitiä lapsineen ja yhdeksän äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ke 03.04. klo 10.