Back to All Events

Ke 10.4. MiB After Work: Kohti unelmatyötä! vol 2. Miten näytän oman osaamiseni?

Kohti unelmatyötä! -tapahtumasarjan toisessa osiossa henkilöstöalan asiantuntija- ja palveluyritys ManpowerGroupin asiantuntijat kertovat, kuinka oma osaaminen tehdään parhaiten näkyväksi esimerkiksi ns. headhuntereille. Tapahtumassa saat vinkkejä siihen, miten omaa osaamista kannattaa sanoittaa, mitä rekrytoiva henkilö katsoo CV:ssä tai esimerkiksi LinkedIn-profiilissa ja miten LI-profiili optimoidaan, jotta tulet parhaiten unelmatyönantajasi löytämäksi.

ManpowerGroup® on henkilöstö- ja työvoimaratkaisujen sekä ulkoistettujen palveluratkaisujen asiantuntija, kehittäjä ja tuottaja, joka työllistää joka päivä 600 000 ihmistä eri osaamisalueilla ja toimialoilla 80 maassa.

Paikka: Jyväskylä, tarkempi paikka ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 3.4. klo 10.