Back to All Events

Ke 10.4.2019 MiB goes Planmeca

Planmeca toivottaa mibiläiset lämpimästi tervetulleiksi Helsingin Herttoniemeen tutustumaan innovatiivisiin terveysteknologian ratkaisuihin. Planmeca Oy on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, jonka tuotteita viedään yli 120 maahan ympäri maailmaa. Kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat digitaaliset hammashoitokoneet, monipuoliset 2D- ja 3D-röntgenlaitteet, CAD/CAM-tuotteet sekä niitä tukevat ohjelmistoratkaisut.

Planmeca on alan suurin perheyritys, joka työllistää noin 2 750 henkeä maailmanlaajuisesti ja panostaa talon sisäiseen tuotekehitykseen. Yritysvierailulla Planmecan viestintäjohtaja Maarit Vannas perehdyttää mibiläiset Planmecan tuoteratkaisujen maailmaan ja kertoo suun terveydenhuollon tulevaisuudennäkymistä sekä niiden vaikutuksista Planmecan toimintaan. Tervetuloa!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 3.4. klo 10.

Aika: 10.4. klo 13-14.30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!