Back to All Events

Ke 10.4.2019 MiB goes SUHK Mama - äitien treenitapahtuma

Oletko kiinnostunut raskauden ja synnytyksen jälkeisestä lantionpohjan ja keskivartalon palautumisesta? SUHK Mama on Äitiysfysioterapiakeskus ja Pilates Studio, jonne on saman katon alle koottu yhteen naisen terveyttä tukevan fysioterapia osaamisen. SUHK Mamalla Espoonlahdessa pidämme Terhi Antikaisen ja Riitta Vesasen johdolla aktiivisen workshopin aiheesta, jossa käydään läpi muutamia harjoitteita sekä käytännön että teorian kautta aiheen ympärillä.

Terhi Antikainen äitiysfysioterapeutti, lantiopohjan fysioterapeutti, Somatic Pilates-ohjaaja ja FAF Personal Trainer. Terhi ohjaa SUHK Mamassa odottavien ja synnyttäneiden äitien pilates ryhmiä, tekee raskaushierontaa sekä ottaa vastaan äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia asiakkaita. Itsekin kolmen lapsen äitinä Terhi haluaa jakaa tietoa raskaana oleville, sekä synnyttäneille äideille kuinka omasta kehostaan voi pitää huolta parhaalla mahdollisella tavalla läpi vauva-ajan.

Riitta Vesanen fysioterapeutti, lymfaterapeutti ja urheiluhieroja. Fysioterapeuttina Riitta haluaa auttaa sinua huoltamaan kehoasi juuri sinulle sopivalla tavalla, oikeanlaisia harjoitteita ohjaamalla sekä manuaalisia tekniikoita käyttäen. Lymfaterapeuttina Riitta hoitaa raskaudenaikaisia ja -jälkeisiä turvotuksia, sekä muita nesteenkierron häiriötä. Lisäksi hän hoitaa arpia, esimerkiksi sektioarpia.

Aika: 10.4. klo 17.00-19.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tapahtuma on vain äideille!

Mukaan mahtuu 10 äitiä.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 3.4. klo 10.