Back to All Events

MiB Goes: Dash Lapland

Dash Lapland on työssäkäyville ja opiskelijoille suunnattu, kansainvälinen design hackathon -tapahtuma. Hackathon on osallistujille ilmainen ja avoin kaikille koulutustaustasta riippumatta. Voisitko sinäkin hurahtaa luovaan ongelmanratkaisuun, mutta tämä intensiivinen viikonloppu ei onnistunut tällä kertaa. Meillä on sinulle ratkaisu! Dash Lapland tarjoaa MiB-äideille intron design hackathoniin ja design thinkingiin. Intron jälkeen jäämme vielä kuulemaan Tuija Seipellin innostavan puheenvuoron.

Tuija Seipell on Kanadassa asuva  luovuuden lähettiläs, The Cool Hunterin päätoimittaja, maailman luetuin suomalainen bloggaaja, kosmopoliitti, konsultti ja puhuja, joka ei jätä kuulijoitaan kylmäksi. Hän on asiakaskokemuksen, kaupan, matkailualan, muotoilun, luovuuden, motivaation, tunteiden ja toivon puolestapuhuja. Asiakkaina hänellä on eri alojen globaaleja suuryrityksiä ja monikansallisia organisaatioita, kuten Harley-Davidson ja Nike, pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä kaupunkien ja valtioiden eri osastoja.

Käy tutustumassa myös DASH Lapland -tapahtumaan:https://www.hackathon.com/event/dash-lapland---are-you-brave-enough-5c640b960318b9001b22ccc0

Tervetuloa! Halukkaiden kanssa voimme jatkaa tilaisuuden päätteeksi yhteiselle lauantailounaalle.

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse lauantaina 6.4. klo 11. Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 10 äitiä yksin.