Back to All Events

Ma 15.4. MiB goes eCraft: äitinä IT-alalla

eCraft on vuonna 1999 perustettu suomalainen IT-talo, jolla on toimipisteet Espoossa, Vaasassa, Tampereella ja Ruotsin Malmössä. eCraftilla työskentelee lähes 200 ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP-, CRM- ja BI- ja CPM-palveluihin sekä kustomoituihin sovelluksiin ja infrapalveluihin.

Mibiläisille tarjoutuu tilaisuus tutustua eCraftiin yritysvierailun merkeissä. Rennon brunssin lomassa kuulemme siitä, miten eCraftin äidit ovat päätyneet töihin IT-alalle. Työntekijät valoittavat omia kokemuksiaan pienten lasten äiteinä, kiireisessä IT-alan vilinässä.

Mibiläinen Aino Tarhala aloitti eCraftilla reilu vuosi sitten projektipäällikkönä. Aino kertoo siitä, kuinka hän päätyi somen voimalla eCraftille ilman IT-alan kokemusta ja miksi hän on viihtynyt juuri eCraftilla.

Alunperin kauneudenhoitoalalla työskennellyt, kahden pienen lapsen äiti, Petra Peltopuro, valoittaa omia taustojaan siitä, kuinka hän yhtäkkiä löysi itsensä IT-talosta. Petra tuli taloon Kolme vuotta sitten NewCrafters –trainee ohjelman kautta. Monien eri roolien jälkeen Petra vastaa tällä hetkellä eCraftin HR:stä.

Kokenut talouskonsultti Leena Taipale on työskennellyt IT-alalla jo pitkään. Leena kertoo syynsä sille, miksi eCraft on hänelle se oikea työpaikka, vaikka kysyntää olisi muuallakin. Leenan puheenvuorossa kuulemme myös, mitkä asiat eCraftilla tukevat perhe-elämää ja tuovat joustavuutta arkeen.

Aika: 15.4. klo 10-11.30
Paikka: eCraftin toimisto, Linnoitustie 6B, 02600 Espoo
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 8.3. klo 10.