Back to All Events

Ti 2.4. MiB Goes Barona: Nykyajan työnhaku ja videohakemukset

Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka haluaa kehittää työelämää entistä paremmaksi. Barona etsii vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja tarjoaa kiinnostavia työmahdollisuuksia Suomessa ja kansainvälisesti. Baronan kautta voi työllistyä heille itselleen tai kiinnostavien asiakasyritysten palvelukseen, ja yritys pyrkii tukemaan työntekijöitä uran eri käänteissä.

Illan aikana keskustelemme aluksi Suomen työmarkkinatilanteesta ja nykypäivän työnhausta, sekä kuinka työmarkkinat ja työnhaku ovat muuttuneet vuosien varrella. Illan aikana pääsemme myös yhdessä opettelemaan videohakemusten tekoa ja tuunaamme CV:t kuntoon yhteisessä työpajassa. Halutessasi voitkin siis ottaa mukaan oman kannettavan tietokoneesi ja CV:si.

Aika: tiistai 2.4. klo 16.30-18.30
Paikka: Rosteninkatu 1 (lasinen rakennus), Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 4 äitiä lapsineen, sekä 8 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään jäsenille sähköpostitse 26.3.