Back to All Events

23.04.2019 MiB goes Eilakaisla

Eila Kaisla oli oman aikansa rautainen mother in business. Kun Eila perusti toimialapalveluyrityksen 1971, oli ala aivan uusi Suomessa. Hän edusti uutta ajattelua alalla; joustavuutta, ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii mm. ATK-aikaan siirtyminen, joka tehtiin Eilakaislalla jo heti 70-luvun lopussa.

Eilakaislalta saat kaikki yrityksesi rekrytointipalvelut, HR-palvelut ja henkilöstöpalvelut saman katon alta! Tarjoamme rekrytointi-, henkilöstövuokraus- ja HR-konsultointipalveluita, soveltuvuusarviointeja uudelleensijoitusvalmennusta ja uraohjausta valtakunnallisesti.

Aamupalan aikana kerromme Eilakaislan palveluista sekä pohdimme yrityksen matalan hierarkian organisaatiokulttuuria ja piirteitä, jotka tekevät yrityksestä perheystävällisen. Annamme myös työnhakuun ja haastatteluihin liittyviä vinkkejä.

Paikka: Yliopistonkatu 26, 3 krs. 20100, Turku (lastenvaunut voi jättää ala-aulaan)

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Mukaan mahtuu 4 äitiä lapsineen ja 6 jotka saapuvat yksin.

Tarjoilut: Aamupala

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ti 16.04. klo 10.