Back to All Events

Ke 24.4. MiB goes Kaiko Clothing: keskustelutilaisuus kestävämmästä vaateteollisuudesta

Vaateteollisuus on yksi ympäristöä kuormittavimpia teollisuudenaloja. Pikamuoti ja kertakäyttökulttuuri, tekstiilien kasvattaminen ja muokkaaminen sekä epäeettiset työolot ovat kaikki vaatebisneksen nurjia puolia. Onkin selvää, että tulevaisuudessa vaateteollisuuden täytyy kääntää takkinsa kohti kestävämpää aikakautta.

Suomalainen vaatevalmistaja Kaiko Clothing vannoo kestävän kuluttamisen ja ajattomuuden nimeen. Ympäristöystävällisyytensä ja vihreiden valintojensa lisäksi yritys lahjoittaa huomattavan osan tuotoistaan Naistenpankin kautta kehitysmaiden naisten elinolojen parantamiseen.

Tule kuulemaan Kaiko Clothingin toimitusjohtaja Mirjam Sokan ajatuksia vaatebisneksen tulevaisuudesta sekä keskustelemaan kestävämmistä valinnoista. Tapahtumassa pohditaan kuluttajalähtöisesti vaateteollisuuden mahdollisuuksia ja haasteita yhteisissä ympäristötalkoissamme.

Tapahtuma on osa MiB Lab Lastemme tulevaisuus -hanketta. Lastemme tulevaisuus -hanke panostaa ja kannustaa positiivisiin ilmastotekoihin. Hanke keskittyy sekä lapsiperheiden ympäristötietoisuuden edistämiseen että uraäitien ammatillisen ympäristöosaamisen kasvattamiseen. Hanke on määräaikainen ja toteutetaan ajalla 1.1.2019 - 30.6.2019.

Tilaisuuteen mahtuu 12 äitiä lapsineen tai ilman lapsia.

Aika: 24.4. klo 9.30-11
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 17.4. klo 10.